nanosun spolupracuje se společností Sofarsolar

Nanosun | Solar inverters | Solar panels

Nanosun s potěšením oznamuje rozšíření svého portfolia o produkty Sofarsolar. Díky této nové spolupráci nabídne nanosun na evropskému trhu hybridní a stringové měniče Sofarsolar spolu s rezidenčními bateriemi. Sofarsolar je předním světovým dodavatelem invertorů a bateriových úložných systémů. Cílem společnosti je plnit vedoucí roli na PV trhu prostřednictvím široké škály produktů nejvyšší kvality.

Aktuálně dostupné produkty v nanosun nabídce

Nabízíme 10kW hybridní střídač (s asymetrií) a 5 kWh baterii v kombinaci pro rezidenční použití. Pro komerční projekty máme 50kW stringové střídače a možnost spojení těchto dvou střídačů jako 100kW řešení. Pro více informací navštivte nanosun Marketplace

Hlavní výhody Sofarsolar

  • Od roku 2013 SofarSolar dodal více než 1 milion střídačů po celém světě. V rezidenční kategorii je již č.1 v Polsku a Itálii, a Top 3 v Evropě.
  • CATL (největší výrobce baterií) 
investoval značné prostředky do Sofarsolar, a Sofarsolar využívá ve svém bateriovém úložném systému články CATL. CATL se používá i v produktech Tesla.
  • Výborná technická podpora - výměna reklamovaného zboží do 48 hodin.

Kontaktujte některého z našich Sales agentů pro konkrétní nabídku produktů. Nebojte se také požádat o další produkty z nabídky Sofarsolar, které zde nejsou uvedeny. Naším cílem je vyhovět potřebám našich zákazníků.