Společnost LONGi opět získala hodnocení AAA v žebříčku bankovatelnosti solárních modulů serveru PV ModuleTech

Potvrdila tak své postavení světového lídra mezi výrobci solárních panelů.

AAA, tedy nejvyšší možné hodnocení v žebříčku bankovatelnosti (finanční životaschopnosti) PV ModuleTech společnosti PV Tech, získala společnost LONGi už po několikáté v řadě, nejnověji za první čtvrtletí roku 2023.

photo.png

PV ModuleTech Bankability Ratings Report je nestranné hodnocení výrobců, které srovnává řadu parametrů. Vzhledem k tomu, že analyzuje výkonnost výrobce v ukazatelích jako jsou výrobní kapacita, množství dodávek, úroveň technologií, celosvětové zastoupení, nebo finanční stabilita a zkoumá tak kombinaci výrobního a finančního zdraví společnosti, poskytuje zásadní informace o firmě pro investory a zákazníky.

Nejnovější umístění na špici žebříčku tak prokazuje, že společnost LONGi je stabilním a spolehlivým dodavatelem nejmodernějších technologií v oblasti solárních modulů.

Jejími základními hodnotami jsou inovace a udržitelný rozvoj.

Vysoce účinné fotovoltaické moduly LONGi najdete po celém světě. Od alpských pastvin ,až po pouštní pustiny. Od továrních komplexů, až po malé domácí solární elektrárny.

Pro společnost nanosun s.r.o. je ctí, že je držitelem prestižního certifikátu LONGi „AUTORIZOVANÝ DISTRIBUTOR pro Evropu“ a může tak poskytovat svým klientům solární moduly s nejvyšším ratingem AAA.