NANOSUN NABÍZÍ VÝROBCE SOLÁRNÍCH PANELŮ ZE SEZNAMU TIER-1

NanoSun | Inverter solari | Pannelli solari

Přední analytická společnost Bloomberg New Energy Finance (BNEF) vydává každé čtvrtletí seznam nejspolehlivějších výrobců solárních panelů, které označuje certifikátem TIER 1. V prvním čtvrtletí roku 2021 se na příčkách tohoto seznamu umístili výrobci LONGi, Canadian Solar, JA Solar, Trina Solar. Společnost Nanosun Vám nabízí produkty od všech z nich.

O čem certifikát TIER 1 pro solární panely vypovídá?

Kvartální analýza společnosti Bloomberg New Energy Finance vybírá nejlepší fotovoltaické panely s ohledem na jejich solventnost, tedy na finanční stabilitu a úspěch společnosti. Tato analýza poskytuje přehled stabilních a spolehlivých výrobců solárních panelů, kteří splňují nadefinovaná kritéria.

BNEF monitoruje velké solární projekty po celém světě, které získaly bankovní investice, a zkoumá jejich bonitu, jejich marketingové taktiky a bankovní důvěryhodnost.

Společnost BNEF definuje certifikát TIER 1 pro výrobce fotovoltaických panelů takto:

„Výrobci modulů TIER 1 jsou výrobci, kteří v posledních dvou letech poskytli produkty vlastní značky a vlastní výroby na šest různých projektů, které byly financovány bez postihu šesti různými bankami.“

V rámci kompletní analýzy se jedná o společnosti, které:

  • Mají kapacitu vyšší než 1.5 GW.
  • Veškeré informace o výrobci jsou plně transparentní.
  • Nemají žádné finanční problémy, jako je bankrot, insolvence či stíhání při platbě dluhopisů.
  • Spolupracují alespoň s šesti bankami.

Nanosun spolupracuje s nejlepšími výrobci solárních panelů

Certifikát TIER 1 poskytuje jasný pohled na finanční zodpovědnost a stabilitu výrobců. Proto nás velice těší, že analýza společnosti BNEF potvrzuje náš výběr spolehlivých dodavatelů.

Jak uvádí společnost BNEF, při výběru solárních panelů je důležité brát v potaz další aspekty, jako je technologie, výrobní kapacita, vývoj, cena, servis a podpora. Nanosun zvažuje všechny tyto faktory a klientům poskytuje ty nejlepší produkty, které lze na trhu nalézt.

Solární panely, které hrají první ligu

Vedle čerstvě oceněných solárních panelů od LONGi, JA Solar, Trina Solar a Canadian Solar najdete v naší nabídce i produkty od Sungrow, Huawei, SMA, Smartflower, solar edge, SOLARWATT, Avancis, JinKo Solar a LARX. Všechny produkty jsme vybrali s ohledem na jejich prvotřídní kvality. Za zmínku stojí i skutečnost, že mimo seznamu nejspolehlivějších výrobců obsadili naši dodavatelé i důležitá místa v Silicon Module Super League, tzv. „velké šestce” dodavatelů modulů z krystalického křemíku. Patří sem Canadian Solar, JA Solar, Jinko Solar, Trina Solar, LONGi.

nanosun s.r.o.