Sluneční show MENA - úžasný zážitek

Nanosun | Onduleurs solaires | Panneaux solaires

Jaký úžasný zážitek byla Solar Show MENA! Rádi bychom poděkovali každému z vás, kdo si udělal čas a navštívil nás na našem stánku. Bylo skvělé vidět známé tváře a také poznat nové lidi se zájmem o to, co děláme. Solar Show MENA je přední solární událostí na Středním východě a v severní Africe, takže to pro nás byla perfektní platforma k předvedení našich nejnovějších produktů a technologií. Během dvou dnů jsme hovořili se stovkami lidí o tom, jak může Nanosun poskytnout řešení solární energie pro obytné, komerční a průmyslové aplikace.

Jsme nadšeni ze všech slibných potenciálních zákazníků, které jsme vytvořili, a těšíme se na spolupráci s vámi v blízké budoucnosti. Mezitím, pokud máte nějaké dotazy nebo byste se chtěli dozvědět více o Nanosun, neváhejte nás kontaktovat nebo si nalaďte naši webovou stránku www.mynanosun.com Ještě jednou děkujeme, že jste učinili The Solar Show MENA takovým úspěchem!

Ještě jednou děkujeme, že jste učinili The Solar Show MENA takovým úspěchem! Těšíme se na budoucí spolupráci s vámi všemi. Máte-li jakékoli dotazy nebo byste se chtěli o Nanosun dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat nebo navštivte naše webové stránky www.mynanosun.com. Děkujeme za vaši trvalou podporu a ať nám všem Bůh žehná!