Řekněte ANO zelené budoucnosti se solárními panely Longi

Nanosun | Solar inverters | Solar panels

Společnost LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi), založená v roce 2000, se zavázala být nejhodnotnější společností v oblasti solárních technologií na světě.

V rámci poslání „Využívání solární energie, budování zeleného světa“ s image značky „Robustní, spolehlivý a technologický vedoucí“ společnost LONGi vyvíjí řešení pro velké elektrárny pro různá průmyslová odvětví a domácnosti se zaměřením na inovace.

Solar for solar

LONGi podporuje obchodní model „Solar for Solar“. Při vytváření nízkonákladových čistých energetických produktů pro svět společnost používá čistou energii a zelené výrobní postupy ve svých továrnách, kdykoli je to možné.

Od roku 2015 má LONGi své továrny v Yunnanu, v Číně a Kuchingu a Malajsii, aby využila bohaté místní vodní zdroje k zajištění čisté energie pro svá zařízení. Společnost LONGi plánuje integraci solárních elektráren s přečerpávacími elektrárnami v oblastech, které se vyznačují výraznými výškovými rozdíly a hojným slunečním zářením, čímž vytváří průmyslový model pro využití solární energie.

V roce 2020 se LONGi stala první čínskou společností zabývající se solární energií, která se připojila k iniciativám RE100, EV100 a EP100, které byly založeny na podporu bezuhlíkové solární energie a udržitelného rozvoje. LONGi věří, že PV může změnit ekologii této planety.

Vysoce účinné moduly

Vysoce účinné fotovoltaické moduly LONGi jsou široce využívány po celém světě - od alpských pastvin po pouštní pustiny a od rybníků a zeleninových záhonů až po domácnosti. Produkty fotovoltaických modulů LONGi s ultra vysokou hodnotou jsou přínosem pro zákazníky a místní ekonomiku svými výhodami „vyššího výkonu, nižší degradace a vyšší spolehlivosti“.

Jsme rádi, že naše společnost nanosun získala i v roce 2022 prestižní certifikát AUTORIZOVANÝ DISTRIBUTOR pro Evropu a že nadále můžeme našim klientům poskytovat solární moduly Tier 1 s nejvyšším finančním ratingem AAA.