Březen 2023 byl plný veletrhů

نانوصن| العواكس الشمسية | الألواح الشمسية

Máme za sebou měsíc, který byl letos v Evropě jedním z nejplodnějších na možnosti setkávání se a předávání si informací i kontaktů v oboru solárních technologií. Expozice nanosunu jste mohli navštívit v Polsku, Holandsku, Itálii i na Slovensku. Absolvovali jsme stovky milých setkání. Moc vám všem za ně děkujeme!

ENEX Kielce Polsko, 8. - 9.3. 2023 Letos se zde konal jubilejní 25.ročník veletrhu úsporných a ekologických technologií a byl rekordní. Zdejší výstavní a kongresové centrum navštívilo 22 000 návštěvníků. Jednou z 248 vystavujících společností byl i nanosun. Zájem budily hlavně námi vystavované novinky v oblasti solárních panelů. Z Polska jsme si odvezli vzpomínky na řadu milých setkání s vámi, našimi partnery i podporovateli. Děkujeme!

Solar Solutions Amsterdam, Holandsko 14. - 16. 3.2023 Jde o největší veletrh solární energie v severozápadní Evropě. Ani tady proto nanosun nemohl chybět. Nosným tématem akce byla skutečnost, že solární trh stále rychle roste. Největší zájem byl na našem stánku v Amsterdamu o komplexní řešení. Tedy kompaktní systémy a sety od solárních panelů, střídačů až po baterie a nabíjecí stanice.

K.EY Rimini Itálie, 22.- 24. 3. 2023 I tato akce se pro nás stala místem, kde jsme se velmi rádi setkali s celou řadou našich partnerů a přátel. Letošní ročník byl trochu jiný v tom, že byl pořádán v novém formátu a plně se orientoval na obnovitelné energie. Největší zájem byl proto i na stánku nanosun o novinky v oblasti solárních panelů, nejnovější technologie skladování energie a další nové chytré komponenty.

Smart Energy Forum Senec Slovensko, 28. 3. 2023 Úplně první ročník! Slovenský trh je na samém začátku a tak se tu řešily netradičně i otázky legislativy a dotací. Do stánku nanosun zavítaly desítky zájemců o jednotlivé solární komponenty, ale i komplexní technická řešení. Jsme moc rádi, že jsme mohli pomoci i radami a svými zkušenostmi!

Ze všech akcí si odnášíme „nanosun diář“ plný úžasných nových kontaktů a doufáme, že jsme stovkám našich stálých i nových klientů představili další výzvy a možnosti. Na spolupráci se moc těšíme! Těm, se kterými jsme měli možnost se na akcích setkat osobně moc děkujeme, se všemi ostatními se už nyní těšíme na viděnou na další akci!

Kde to bude? INTERSOLAR EUROPE Mnichov SRN, 14. - 16.6. 2023 Nanosun se zde představí ve zbrusu nové expozici. Moc se na vás těšíme!